Passikuvaus

Viralliset, poliisin hyväksymät passikuvat. Varaa aika. Aikoja voi tiedustella harri@hb-photography.fi tai numerosta 045-109 8577, parhaiten tekstiviestillä.

Poliisihallituksen ohjeen mukaisesti passikuvat toimitetaan sähköisesti poliisin lupapalvelimeen. Sähköinen kuva on käytettävissä valtakunnallisesti poliisin järjestelmässä.

-Maksutapana käy (tasaraha) käteinen.

-Passikuvat kuvataan frilundintie 2, Vaskiluoto. Vanha sokeritehdas. Ajo-ohje yhteystiedoissa.

– Virallinen passikuva passia tai henkilökorttia varten.

– Kuva toimitetaan sähköisesti lupapalvelimeen.

-Kuvausaika n. 2-5 min.

Tyytyväisyystakuu

Jos jostain syystä viranomainen ei ole tyytyväinen kuviin, otetaan veloituksetta uudet. 

Kuva ajokorttia varten

Tarvitset yleensä ajokorttia varten kuvan PAPERISENA! Meillä tämä ei onnistu!

Mutta, jos haet ensiksi passia tai henkilökorttia ja kuva lähetetään ensiksi poliisin järjestelmään  poliisin hyväksyttäväksi. Tämän jälkeen myös Ajovarma, joka toimittaa ajokortit näkee kuvat ja näin ollen sama kuva käy myös ajorttia hakiessa ja et tarvitse niitä paperikuvia.

Vauvapassikuva​

Vauvasta tarvitaan kuva, jossa silmät ovat auki. Suu voi olla auki toisin kuin aikuisilla. Vauvoillakin pitää olla omat passit lasten salakuljetuksen estämiseksi.

Vauvapassikuvat noin alle 2-3 kk, eli vauvat jotka eivät voi kannatella niskaa eivätkä turvallisuussyistä istu itse, kuvataan yleensä niin, että vauva on mukavasti vanhemman sylissä. Väliin laitetaan pahvinpala tai jokin muu valkoinen tausta. Missään tapauksessa liian nuorta vauvaa ei pidä yrittääkään tukea vain sivuilta tms.

Itse kuvaus on yleensä oikealla hetkellä tehtynä hyvin nopeaa. Vastaheränneen yllättynyt on yleensä paras hetki. Aikaa kannattaa kuitenkin varata.

Vauvapassikuva on samanhintainen kuin aikuisten passikuva.