Häät

Vihkipäivä on hääparille ikimuistoinen kokemus, jonka muisteleminen jälkikäteen syventää rakkautta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta parin sekä mahdollisesti myös perheen, muiden sukulaisten ja ystävien kesken. Valitettavasti aika multaa muistoja harmittavan nopeasti. Ammattilaisen ottamien laadukkaiden valokuvien avulla, säilytät muistosi tästä tärkeästä päivästä ja voit palata tunnelmallisiin hetkiin aina uudestaan.

Hääkuvaukset toteutan ns. dokumentaarisena hääkuvauksena. Dokumentaarinen hääkuvaus tarkoittaa lähinnä sitä, että kaikki tilanteet kuvataan aitoina ja sellaisina kuin ne tapahtuvatkin. Kuvaaja ei siis pyri vaikuttamaan tapahtumien kulkuun, vaan tallentaa tapahtumia huomaamattomasti taustalta. Tilannekuvaamisen lisäksi dokumentaariseen hääkuvaukseen liittyy hääpotrettien sekä yksityiskohtien kuvaamista.

Hääparin tapaan mielelläni ennen hääpäivää, vaikkapa kahvikupillisen ääressä. Tällöin voimme hieman tutustua toisiimme, sopia aikataulusta, sekä keskustella kaikesta häihin ja kuvaamiseen liittyvästä.

Valokuvat kestävät vuosikymmeniä. Hääpäivänä ottamatta jääneet valokuvat voivat harmittaa jälkeen päin, päivää ei voi uusia sellaisenaan. Räätälöidään Teille sopiva hääkuvaus!

Kaikkiin hääpaketteihin kuuluu suunnittelupalaveri kasvotusten noin kuukausi ennen häitä, kun kaikki suunnitelmat ja päivän aikataulu on selvillä. Hääpotrettien kuvaamiseen on syytä varata aikaa tunnin, vähän reilu , lisäksi siirtymisiin kuluu oma aikansa. Potrettien kuvaaminen voidaan sijoittaa päivään kuten sen parhaaksi koette. Toisille sopii paremmin ennen vihkimistä ja toisille taasen vihkimisen jälkeen.

Mikäli hääpaketeista ei löydy juuri sellaista kokonaisuutta kuin tahdotte niin ottakaa toki yhteyttä ja pyytäkää tarjous: harri@hb-photography.fi

Hääpaketti 1

Hääpaketti 2

1100€

800€

– Suunnittelutapaaminen Studiollani Vaskiluodossa.

– Hääkuvausta 12h.

– Hääpotretit. Hääpari valitsee nettigalleriasta 8 potrettikuvaa, jotka toimitetaan värillisinä, että mustavalkoisina. Yhteensä 16 kuvaa

– 4 kpl tulostettua valokuvaa A4 koossa, hääparin valitsema.

– Vihkiseremonian ja hääjuhlan kuvaaminen.

– Dokumentaarisia kuvia min. 400 kpl. 

– Kuvien vapaat käyttöoikeudet, yksityiskäytössä.

– Kaikki kuvat toimitetaan muistitikulla.

– 6kk verkkokauppaa, josta tilata haluamiaan kuvia lisähinnaston mukaan. (mm. Kiitoskorttia ja Canvas -tauluja)

– Suunnittelupalaveri Studiollani Vaskiluodossa.

– Hääkuvausta 8h.

– Hääpotretit. Hääpari valitsee nettigalleriasta 8 potrettikuvaa, jotka toimitetaan värillisenä, että mustavalkoisena. Yhteensä 16 kuvaa.

– 2 kpl tulostettua valokuvaa A4 koossa, hääparin valitsemaa.

– Vihkiseremonian ja hääjuhlan kuvaaminen.

– Dokumentaarisia kuvia min. 300 kpl. 

– Kuvien vapaat käyttöoikeudet, yksityiskäytössä.

– Kaikki valmiit kuvat toimitetaan muistitikulla.

– 6kk verkkokauppa, josta saa tilata haluamiaan kuvia lisähinnaston mukaan. (mm. kiitoskortit ja Canvas -tauluja)

Vaihtoehtoisia paketteja

Vihki- ja potrettikuvausten hinta on 300€. Sisältää min. 80 dokumentaarista kuvaa ja 8 kpl käsiteltyä värillistä ja mustavalkoista potrettikuvaa.                 Hääpotrettikuvauksen hinta erikseen on 150€. Sisältää 8 kpl käsiteltyä värillistä ja mustavalkoista potrettikuvaa.

Kuvauspakettiin sisältyy matkakulut 50km säteellä Vaasasasta. Yli menevät kilometrit 0,45€/km.

Yksityishenkilöille hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Kuvien tekijänoikeudet jäävät kuvaajalle. Asiakas saa kuviin vapaat käyttöoikeudet, yksityiskäyttöön.